Política de Qualitat

FREYTAM SL som una empresa d’origen familiar, fundada en els seus inicis per Román Adam, amb la incorporació posteriorment dels seus fills Josep Mª i Antoni que actualment ja ha incorporat la tercera generació familiar, amb 50 anys d’experiència en el sector industrial, ens trobem ubicats a Tarragona i estem especialitzats en “Comercialització i muntatge de components pneumàtics, hidràulics, mecànics i accessoris. Assaigs i revisions de mànegues per a conducció de fluids “.
Els clients i les seves necessitats són les raons per la qual cada dia busquem millorar la manera de treballar i brindar servei. Busquem en tots els nostres treball demostrar: amabilitat en brindar el servei i l’agilitat en els processos, innovació pràctica i eficiència en costos, compromís amb les normes de qualitat implantades (ISO 9001: 2015), tasca cooperativa i desenvolupament integral de les persones.
L’objectiu principal que ens hem marcat és garantir el resultat final dels diferents treballs realitzats. Per això ens comprometem a complir amb els requisits legals i millorar contínuament el nostre sistema de gestió de qualitat. Aquest document és el marc de referència per als nostres objectius en el sistema de gestió de qualitat.

La Direcció

Sense comentaris

Comenta